Vragen & Antwoorden

Great Lengths | Hoe werkt het?

Wat is de minimale lengte, dat mijn haar moet hebben, zodat een verlenging überhaupt werkt?
Vanaf een lengte van 8 – 10 cm kan je je haarlengte verdubbelen of kiezen voor meer volume. Als je eigen haar tot op je schouders komt, kun je het zo lang verlengen als je wilt.
Voor meer vragen over de mogelijkheden, klik hier

Hoe lang blijven de hairextensions zitten?
Deze hoogwaardige hairextensions kun je ca. 6 maanden dragen. Maar het is wel afhankelijk van hoe snel je eigen haar groeit. Des te sneller, des te korter de draagtijd en andersom. Dan kunnen ze moeiteloos en snel worden verwijderd.
Voor meer vragen over de kwaliteit, klik hier

Kan ik met de extensions in het water gaan?
Natuurlijk! De verbindingspunten bij de extensions van Great Lengths bestaan hoofdzakelijk uit keratine. Dat is een stof die op het haar lijkt, die natuurlijk niet oplosbaar is in water. Bovendien heeft dit een bijzondere stevigheid en dat zorgt voor extra zekerheid.
Voor meer vragen over de verzorging, klik hier

Kunnen de extensions net zoals mijn gewone haar worden gestyled?
Duidelijk antwoord: Ja! Extensions van Great Lengths zijn uitstekend geschikt voor alle kapperstechnieken. Krultang, steiltang, verven of kleuren – alles is mogelijk.
Voor meer vragen over de mogelijkheden, klik hier

‘Ik heb met langere strengen een heel hippe coupe! Ik heb ook een aantal gekleurde, dat maakt t weer net ff anders…’


Wat kost het?
Dat is per behandeling verschillend omdat het afhankelijk is van de lengte van de extensions, het aantal benodigde extensions en natuurlijk of het eigen haar gekleurd moet worden.


‘Ik dacht dat Great Lengths niet voor mij weggelegd was, maar voor € 25,- had ik al een paar leuke high lights. Zo heb ik voor een klein bedrag een groot effect!’

Westnieuwland 43 – 3131 VX Vlaardingen – 06-46264430 – www.kapperlisette.nl – info@kapperlisette.nl